DİYARBAKIR / ERGANİ - Sezai Karakoç İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Okulumuzun Kütüphanesinin içerisine öğrencilerin uygun zamanlarda oynayabilmeleri için satranç masası konuldu.

Nis

Mesleki rehberlik ve kişisel gelişim etkinlikleri kapsamında okulumuz öğretmenlerinden Ömer UR öğrencilere öğretmenlik mesleği ile alakalı sunu gerçekleştirdi.

Nis

''Tartışarak Anlaşıyoruz'' münazara etkinliği, ''40 Kavram'' etkinlikleri düzenlendi.

Nis

Öğrencileri Motive Etme Kurulu, motivasyon düşüklüğü yaşayan öğrencilerimizin motivasyonlarının nasıl yükseltilebileceği hakkında istişarelerde bulundu.

Nis

Değerler eğitimi çalışmaları kapsamında, okulumuz koridorlarına ayet ve hadislerden oluşan hat sanatı görselleri yapıştırıldı.

May

Mrt

Mezun olan öğrencilerimizin takibi sağlandı. Okulumuzda mezun olan öğrencilerin köşeleri oluşturuldu.

Mrt

Değerler Eğitimi çalışması kapsamında Mart ayı için temizlik değeri belirlendi.Temizlik konulu değerler eğitimi panosu oluşturuldu.Öğrencilerle çevre temizliği etkinliği yapıldı.

Mrt

Anne Baba eğitim seminerleri yapıldı.

Mrt

1. Okul içerisinde bay/bayan mescit açılması, 2. Mescitlerin mesleki tatbikatlar için minber, mihrap, kürsü ile donatılması, 3. İmkanlar ölçüsünde hat, levha, kitaplık, ses düzeni ile tanzim edilmesi, 4. Öğrencilerin mescid kullanımını arttırmak için çalışmalar yapılması sağlandı.